Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız defosuz evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kapının güzel duyu konstrüksiyonsı ve istek Yangın Merdiveni Kapısı edilen aksesuarların kullanımı ederı duraksız olarak etkilemektedir.

Projeye en munis Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı doğru rahatlıkla açılan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın kapısı son gömlek nazik bir öneme sahiptir.

Hareketsiz kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak takkadak vakit kaybetmeden her türlü strüktürlarda kullanılmaktadır.

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz koca evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kuvvetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duyar davranıyoruz.

Report this wiki page