Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın güvenliği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları üzerine bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Bapsı Montajı Nasıl Yapılır? Her binanın sahip olduğu meydan ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar aracılığıyla binalmaktadır.

Böylece imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mono blok gövde mimarisı dal sistemi veya panik pas sisteminin kilidin deruninden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlamlanmaktadır.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolay ve dışarıya sadık açılmalıdır.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine handikap olan ivedili tavır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tekmil kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda yapım edip, montaj ve tamir Yangın çıkış kapısı istanbul vetirelerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet kırmızııyoruz.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve flama intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Bizimle çkırmızııştığınızda yangın merdiveni plan dâhilin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile içeriden hariçya yakın açılmaktadır.

kaynağı değaksiyontir]

Report this wiki page