Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için veri koymak kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu sebeple çatı içre herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Elan detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık karınin tercih edilir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Özellikle duyarlı ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil yer önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik çabucak kapının kolaylıkla açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Feza Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faziletli hınçe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesin kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

En yaraşır bedelı bulmanız derunin farklı seçenekleri zıtlaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en uygun yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page